Brænde, træpiller og briketter

Brænde - biobrændsel:

Brændetårne:

Under vores kategori "Brænde i tårne" finder du vores store udvalg i brænde. Her er både pejsebrænde, brænde til brændeovne og brænde du også kan anvende til dit bålfad i haven. Vores udvalg består af både det billigste lufttørret brænde, men også af billig ovntørret brænde. Uanset om du søger pejsebrænde eller brænde til brændeovnen eller måske betonpejsen eller bålgrillen i haven, så kan du altid finde et godt tilbud her hos Havehobby.dk

Kvaliteten af brænde i vores brændetårne er høj og vi udvælge kun de bedste produkter. Hos Havehobby.dk forhandler vi brændetårne af blandet løvtræ, birk, ask, eg og bøg. Køb dit brænde hos Havehobby.dk - så har du altid dit pejsebrænde lige ved hånden.

Ovntørret brænde

Vores ovntørret brænde er tørret i ovne og håndstablet i brændetårne. Med håndstablet brændetårne, så fylder dit brænde mindre. Når du køber ovntørret brændetårne hos Havehobby.dk, så er brændet klar til brug - det skal altså ikke ligge og sluttørre nogle dage inden du kan bruge brændet. Brændet kan bruges straks efter leveringen.
Ved køb af ovntørret brænde på Havehobby.dk får du leveriet til døren i et praktisk brændetårn. Vores brændetårne indeholder ca. 1,8 kubikmeter kløvet brænde, der er håndstablet i brændetårne. Brændet i vores tårne er derfor tæt pakket. Vores brændetårne på ca 1,8 m3 håndstablet tørt brænde, svarer til 3 skovrummeter hele træstammer.
Valget af træsorter i dit brændetårn afhænger af dit formål. Ask, eg og bøg er hårde træsorter og de har den højeste brændværdi. De hårde træsorter afgiver mest varme i forhold til mængden du køber. Birk er en blødere træsort og er særdeles velegnet til bål eller pejs, idet birk dels giver rigtig flotte flammer og dels afgiver en fantastisk duft ved afbrænding. Blandet løv er en blød træsort - det er billigt og praktisk.

Lufttørret brænde

Udtrykket "Lufttørret brænde" dækker over brænde som ikke er ovntørret og dermed er brændet ikke klar til brug. Det lufttørret brænde skal normalt ligge og tørre een sæson inden det er tørt nok til brug. Lufttørret brænde bør købes billigt om foråret og ligge og sluttørre igennem sommeren. På den måde får du billig brænde til den kommende fyrringssæson. Så hvis du har god plads til opbevaring af brændetårne, så er dette klart den billigste måde af få bænde på. Hvis du omvendt står lige foran fyringssæsonen, så anbefales det at du køber ovntørret brænde eller briketter.

Træpiller:

Skal du bruge træpiller, så forhandler vi også det. Vi forhandler træpiller i bedste kvalitet. Træpiller er både en miljøvenlig og billig opvarmningskilde. Træpiller giver en effektive forbrænding og efterlader mindst mulig mængde aske i dit pillefyr. Vores træpiller leveres i praktiske poser, som er lette at håndtere og træpillerne leveres på paller.

6 mm træpiller

Vi har et bredt udvalg af træpiller på 6 mm.
Vi forhandler Stampemøllen's 6mm og 8mm danske træpiller - her får du dansk kvalitet hver gang! Stampemøllen styrer hele processen og træet kommer fra danske skove. Se vores gode tilbud og lave priser på Stampemøllen's 6 mm og 8 mm træpiller.
Vi har 6mm og 8mm træpiller fra Greenwood - det er træpiller af bedste kvalitet. De leveres kun som 2x896 kg træpiller på 2 stk paller. Træpillerne fra Greenwood fås i 16 kg poser med 56 poser pr palle. I alt 112 poser á 16 kg. I alt 1.792 kg træpiller.
Vi har 6 mm og 8 mm træpiller fra Danish Agro. Vi forhandler Danish Agro's eget mærke, som hedder TPI-Supreme. Dette er mærket, som de fleste landmænd bruger, fordi det er god kvalitet til billigste pris. Her får du 60 poser pr. palle á 15 kg. I alt 900 kg pr. palle. Her skal du også købe mindst 2 paller og der skal betales depositum for pallerne. Hvis du udlevere tilsvarende kurante eur-paller til fragtmanden, så får du dit depositum retur. Men træpillerne er billige, selv hvis du køber dem uden af udlevere andre kurante paller og dermed mister dit depositum - og så har du jo pallerne til næste levering.
Hvis du ikke har brug for 2 paller træpiller, så levere vi også 6mm og 8mm træpiller fra BMB import på kun een palle. Her får du 60 poser a 15 kg, i alt 960 kg træpiller.

8 mm træpiller

Vi har et tilsvarende udvalg i 8 mm træpiller. Vores træpiller på 8 mm er af samme mærker, som ovenstående træpiller på 6 mm - jvf ovenstående beskrivelse af træpiller.

Briketter:

Vi forhandler mange slags forskellige briketter, som med fordel kan anvendes til forskellige formål. Vi har træbriketter, som passende kan bruges om dagen, mens du er hjemme - f.eks. RUF briketter og ØKO-Brik træbriketter, ligesom vi har overnight træbriketter som Super Bio stænger og Pini Kay træbriketter samt overnight SEDI tørv briketterLonglife træbriketter, Hårdttræsbriketter og Bøgebriketter. Vores udvalg af briketter består af RUF træbriketter, ØKO-Brik briketter, Longlife briketter, Hårdttræsbriketter, Bøgebriketter, SEDI tørvebriketter, Super Bio stænger og Pini Kay briketter. Samtlige briketter leveres i praktiske håndterbare poser.
Alle vores briketter er fremstillet under stort pres og er derfor uden bindingsmidler. Vores træbriketter er derfor 100% rent træ.

Træbriketter:

Vores træbriketter består af brikker der både er lavet af hårdt, mørkt, blødt og lyst træ.
Vi har de kendte og meget brugervenlige træbriketter som RUF briketter. Den lyse RUF briket er særdeles praktisk. RUF briketten er nem at optænde og den fylder væsentlig mindre end brænde med tilsvarende brændværdi.
Vi har den velkendte hårdttræsbriket, som er lavet af hårdt mørkt træ med høj brændværdi og langsom forbrænding.

Vi har 1.040 kg Bøgebriketter på palle - Bøgebriketter er "Deluxe" briketter af allerfineste og bedste kvalitet - fremstillet i Tyskland af bøgesavsmuld. Brændværdien er på hele 4600 kcal/kg.
Vi har de kendte overnight træbriketter som Super Bio stænger og Pini Kay træbriketter. Det er egentlig den samme briket - blot kendt under forskellige navne. Disse briketter har et hul i midten af briketten. Det er denne fremstillingsmetode, som giver en langsom forbrænding og som bl.a. gør, at Pini Kay kan holde i op til 8-10 timer. Det er derfor den betegnes som en overnight træbriket. hvis du smider et par pini kay briketter i brændeovnen inden du går i seng om aftenen eller inden du går på arbejdet om morgenen, så er der formentlig både varme og gløder tilbage når du vågner om morgenen eller komme hjem fra arbejdet om eftermiddagen og det er således meget nemt at få gang i brændeovnen igen.

Tørvebriketter:

Havehobby.dk forhandler også den kendte SEDI tørvebriket. Disse SEDI briketter er fremstillet af naturligt sammenpresset tørv. Den har en tilsvarende langsom forbrænding ligesom Pini Kay briketter og Super Bio stænger. SEDI tørvebriketter er således også en overnight briket, som kan holde op til 8-10 timer - men den er lavet af tørv og ikke træ, hvorfor det kan lugte lidt uhensigtsmæssingt. Her ligger der også masser af gløder tilbage efter mange timer og det er derfor let at tænde op i brændeovnen igen.