Pini Kay briketter - overnight træbriketter

Pini-Kay overnight træbriketter – briketter produceret efter Pini-Kay metoden:

 

Hvad er en Pini-Kay træbriket?
Pini-Kay briketter er en overnight træbriket og anses af mange kendere, som den bedste overnight briket der findes. En rigtig god Pini-Kay overnight briket er lavet af 100 % rent træ uden urenheder og af hårde træsorter. Briketten er kendetegnet ved, at overnight træbriketten mere ligner en stang end en klods, hvorfor træbriketten også kaldes ”Super Bio Stænger”.
Pini-Kay overnight briketten er en hårdttræsbriket og har et karakteristisk hul i midten, som fremkommer pga. produktionsmetoden, hvor briketten både sammenpresses indefra og udefra. Denne produktionsmetode med hullet i midten, sikrer en vedvarende og stabil lufttilførsel under forbrændingen af briketterne, som gør, at træbriketterne kan brænde i op til 8-10 timer.
 
Hvad er overnight briketter?
Betegnelsen overnight briketter skyldes, at Pini-Kay briketter (også kaldet Super Bio Stænger) kan brænde i op til 8-10 timer. Overnight træbriketter har derfor den ekstra gode egenskab, at briketten kan anvendes til at ”fyre over natten”.
Man ligger nogle overnight træbriketter i brændeovnen inden man går i seng og så er der stadig lunt i hjemmet om morgenen og der er stadig gløder i brændeovnen, så man kan lave en helt almindelig genopfyldning med f.eks. RUF træbriketter den efterfølgende morgen.
Man kan naturligvis også benytte sig af denne egenskab, til at ”fyre over” med, mens man er på arbejde. Så kommer man hjem til en lun bolig, hvor der stadig er gløder i brændeovnen – lige til at genopfylde med flere briketter.
I praksis kan man derfor egentlig nøjes med 3 daglige genopfyldninger med Pini-Kay overnight træbriketter – så er der gang i brændeovnen dagen lang!
 
Hvad er gode Pini-Kay overnight briketter lavet af?
En rigtig god Pini-Kay overnight træbriket har et højt indhold af hårde træsorter. Det giver dels en høj brændværdi, dels en langsommere forbrænding. På rigtig gode Pini-Kay træbriketter er brændværdien på ca. 4800 kcal.
Her hænger kvalitet og pris oftest sammen. En rigtig god palle overnight træbriketter på 960 kg vil oftest koste omkring kr. 2.600,00 inkl. levering. En palle briketter af ringere kvalitet (blødt træ) kan du oftest få for ca. kr. 2.100,00 inkl. levering.

Findes der dårlige Pini-Kay træbriketter?

Man kan sagtens købe Pini-Kay overnight træbriketter i flere forskellige kvaliteter og prislejer. Man kan købe billige ”Pini-Kay” eller ”Super Bio Stænger” der alene er lavet af bløde træsorter – disse briketter vil oftest have en brændværdi på kun omkring 4200 kcal og man kan næppe forvente at briketterne kan brænde i 8-10 timer. Så hold øje med brændværdien og prisen inden du beslutter dig for at købe overnight træbriketter. Kvalitet og pris hænger oftest sammen og en Pini-Kay træbriketter af bløde træsorter bør maks. koste ca. kr. 2.100,00 inkl. fragt. Overnight briketter lavet af bløde træsorter fås især fra Tyskland.
 
Hvor kan man købe den gode Pini-Kay?
Hos www.havehobby.dk har vi oftest et godt tilbud på Pini-Kay overnight træbriketter. Tilmeld gerne vores nyhedsbrev, idet vi årligt giver rabatkode på briketter til modtagere af vores nyhedsbrev.
Du kan købe vores gode Pini-Kay overnight træbriketter til fordelagtige pris her.