Havemøbler

Havemøbler/cafemøbler - Fransk rustik landstil:

Du finder et stort udvalg af havemøbler/havesæt blandt vores mange andre haveartikler. Vores havemøbler består f.eks. af runde haveborde/cafeborde, havestole/cafestole og havebænke. Men vi har også haveartikler i denne kategori, som gyngestol til haven, verandaen, terrassen eller gårdspladsen, ligesom vi har hængesofaer. Vores havemøbler er ofte rustikke havemøbler i lækker landstil med flotte dekorative detaljer. Find bl.a. gyngestol, hængesofaer, hængebænke, havestole, havebænke og haveborde i fransk landstil til terrassen, haven, baggården eller altanen. De findes i mange forskellige materialer og farver - dels i træ, flet, aluminium og jern, dels i røde, sorte, hvide, blå og grønne farver. Se vores store udvalg af havesæt/havemøbler her.

Haveborde/cafeborde:

Blandt vores udvalg af haveartikler finder du også borde til haven. Vi har almindelige cafeborde/haveborde der ikke er sammenklappelige og vi har foldbare haveborde. Vi har flotte dekorative runde haveborde/caféborde i jern. Vi har haveborde/cafeborde i metal og træ i sammenklappeligt stel, haveborde i sort, hvid, blå, rød og grøn. Stilen består af rustikke og landlige haveborde. Disse haveborde vil pynte i enhver have, terrasse eller altan. Vores haveborde, havebænke og havestole passer sammen som sæt og er flotte i deres vintage slidte stil. De foldbare haveborde gør det nemt at opbevare havemøblerne, nå havebordet ikke er i brug. Vi tilbyder sjæl og charme med vores rustikke havemøbler - det er flot landstil til din terrasse, have eller altan. Lad dig inspirere af den gode stil, som du ikke finder overalt. Vi tilbyder unik landlig stil af god kvalitet og til en god pris i lækkert tidsløs design. Oftest finder du også et godt tilbud imellem vores mange haveartikler. Se vores udvalg af haveborde her.

Havestole/cafestole:

Vores haveartikler af stole til haven og cafestole/havestole består ligeledes af almindelige havestole som ikke er sammenklappelige samt praktiske foldbare havestole. Vores havestole er flotte og unikke og kommer i mange forskellige farver. Havestolene er ofte rustikke og landlige i stilen. Vi har havestole i træ og havestole i jern. De er yderst dekorative og flotte. Der skal så lidt til, for at få en rigtig hyggekrog på altanen, terrassen eller i haven. Hos Havehobby finder du mange haveartikler som du kan bruge til at skabe en dejlig lille oase i haven. Vores udvalg af havestole passer sammen med vores haveborde og havebænke. Nyd f.eks. de charmerende franske cafestole med slitage look i din have. Stellet er af metal, men i samme farve som træet. Og selvom den er ny, så ligner den en gammel stol fra en fransk café. Se udvalget af havestole her.

Havebænke/cafebænke:

Vores haveartikler består også af havebænke. Vores havebænke passer til vores haveborde og havestole - både i stil, farver og materiale. Vi har også sammenklappelige og foldbare bænke til haven, ligesom vi har havebænke i flot dekorativt jern. Køb en havebænk med rustik look i grøn, sort, rød, blå eller hvid. Havebænken er foldbar og sammenklappelig med trælameller og jernstel. En bænk til haven er et hyggeligt indslag og inviterer til et lille hvil, hvor du kan nyde synet af din have. Vi har også havebænk i dekorativt jern med fine detaljer og svungne former. Perfekt til en skøn plet i din have eller terrasse. Vi har hængesofaer i hvid rattan eller hængebænk i hvidt træ - de fås med 2 medfølgende jernkæder til ophæng. Se vores udvalg af bænke til haven her.