Udtrækssejl og sidemarkiser - sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl

Udtrækssejl og sidemarkiser - udtræks sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl i polyester stof - 300x140, 300x160, 300x180 og 300x200 samt dobbelt-læsejl til udtræk på 600x140 cm - antracit grå/sort, brune og beige/creme hvid

Sidemarkiser og udtrækssejl i stof af polyester kaldes mange forskellige ting i Danmark - f.eks. udtræks sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl til udtræk. En sidemarkise eller udtrækssejl giver ikke kun dejlig læ fra blæsten på en luftig sommerdag - sidesejlet, læhegnet, læskærmen og læsejlet giver også ultimativt privatliv og beskyttelse mod nysgerrige øjne fra forbipasserende eller naboer. 

 

Udtrækssejl og sidemarkiser i polyester stof er blevet meget populære i Danmark pga. vores vejrlige forhold. 

 

Udtræks sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl får i mange varianter og Havehobby.dk forhandler sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl til udtræk i flere varianter end de fleste andre - Havehobby.dk har Danmarks største og varieret faste sortiment - se hele udvalget på Havehobby.dk her.

 

Havehobby har sidemarkiser og udtrækssejl i de mere almindelige antracit grå og sorte farver og i de mere almindelige størrelser på 300x140 og 300x160 cm. Men Havehobby forhandler desuden også udtræks sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl i brun og beige/creme hvide og brune farver samt i størrelserne 300x180 og 300x200 cm. Se udvalget af sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl på Havehobby.dk her.

 

Sidemarkiser/udtrækssejl kan monteres næsten overalt takket være det medfølgende vægbeslag. Vægbeslaget monteres let med de medfølgende beslag og sidemarkisen/udtrækssejlet kan nemt trækkes tilbage ind i kassetten. Bare tag stangen ud af modtagerstolpen eller fodbeslaget og det lad det trække sig tilbage i kassetten, så det er ekstra beskyttet mod vind og vejr når sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl til udtræk ikke bruges. Kassetten med sidemarkisen/udtrækssejlet kan nemt fjernes helt fra vægbeslaget og opbevares hensigtsmæssigt om vinteren.