Udtrækssejl og sidemarkiser - sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl

Udtrækssejl og sidemarkiser - udtræks sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl i polyester stof - 300x140, 300x160, 300x180 og 300x200 samt dobbelt-læsejl til udtræk på 600x140 cm - antracit grå/sort, brune og beige/creme hvid

Sidemarkiser og udtrækssejl i stof af polyester kaldes mange forskellige ting i Danmark - f.eks. udtræks sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl til udtræk. En sidemarkise eller udtrækssejl giver ikke kun dejlig læ fra blæsten på en luftig sommerdag - sidesejlet, læhegnet, læskærmen og læsejlet giver også ultimativt privatliv og beskyttelse mod nysgerrige øjne fra forbipasserende eller naboer. 

 

Udtrækssejl og sidemarkiser i polyester stof er blevet meget populære i Danmark pga. vores vejrlige forhold. 

 

Udtræks sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl får i mange varianter og Havehobby.dk forhandler sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl til udtræk i flere varianter end de fleste andre - Havehobby.dk har Danmarks største og varieret faste sortiment - se hele udvalget på Havehobby.dk her.

 

Havehobby har sidemarkiser og udtrækssejl i de mere almindelige antracit grå og sorte farver og i de mere almindelige størrelser på 300x140 og 300x160 cm. Men Havehobby forhandler desuden også udtræks sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl i brun og beige/creme hvide og brune farver samt i størrelserne 300x180 og 300x200 cm. Havehobby.dk er også Danmarks første og eneste forhandler pt. (pr. 1. juni 2016) af sidemarkiser/udtrækssejl med fodbeslag, så man helt kan undvære at have den lidt generende modtagerstang stående på terrassen. Så hvis du ønsker sidemarkiser og udtrækssejl i polyester stof med kun et simpelt ugenerende fodbeslag og helt uden modtagerstolpe, så fås det kun på Havehobby.dk. Se specielt udvalget af sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl med fodbeslag uden modtagerstang på Havehobby.dk her.

 

Sidemarkiser/udtrækssejl kan monteres næsten overalt takket være det medfølgende vægbeslag. Vægbeslaget monteres let med de medfølgende beslag og sidemarkisen/udtrækssejlet kan nemt trækkes tilbage ind i kassetten. Bare tag stangen ud af modtagerstolpen eller fodbeslaget og det lad det trække sig tilbage i kassetten, så det er ekstra beskyttet mod vind og vejr når sidesejl, læhegn, læskærme og læsejl til udtræk ikke bruges. Kassetten med sidemarkisen/udtrækssejlet kan nemt fjernes helt fra vægbeslaget og opbevares hensigtsmæssigt om vinteren. Takket være den uanselige fodbeslag du har ingen tilknytning stang, der kan stå i vejen.