Vandfontæne

Vandfontæner og Vandkunst:

Hos Havehobby finder du et stort og spændende udvalg af vandfontæner og vandkunst til virksomheder, haver og hjem - på terrassen, altanen, kontoret eller stuen. Her hos Havehobby.dk kan du opleve et af Danmarks største udvalg i fontæner.
Vandkunst, havefontæne, vandsten, springvand og vandfontæner skaber et harmonisk og hyggeligt miljø. En vandsten er et dekorativt, spændende og hyggeligt stykke vandkunst, som du kan have stående over det hele - i huset, på kontoret, på terrassen, på altanen, i haven osv. En vandfontæne kan virke ret afslappende og kraftigt vanedannende, i en travl hverdag, med den afslappende rislende af vand.

 

Vandkunst og fontæner:

Du kan få vand i haven på få minutter. Det bringer liv til haven, kontoret og terrassen. Hør den afslappende lyd af rislende vand og oplev f.eks. fuglene lege i vandfontænen. Det er nemt uden det store anlægsarbejde.
Skab et dekorativt miljø både udendørs og indendørs med smukke indendørs og udendørs vandkunst og fontæner.
En fontæne anvendes f.eks. i firmaets reception, i udestuer, havestuer, indgangspartier, terrassen og haven.
Virksomheder anvender vandfontæner på kontorerne til at forbedre miljøet og modvirke problemer med tør luft.

Vi har vandfontæner i 2 materialer – polyresin og granit:

Vandkunst i polyresin:

Nogle af vores vandkunst er udført i polyresin som er belagt med stenmateriale. Polyresin er et kunststof som er vejr og vindresistent. Alle vandkunst leveres med 220v pumpe, tilhørende ledning og med indbygget vandtank - klar til brug. Denne kombinationen af polyresin belagt med naturmaterialer, giver vandkunsten en naturtro overflade og er nem at vedligeholde. De er også nemme at håndtere og opsætte idet vægten kun ligger på 5 til 15 kg afhængig af modellen. Man hælder vand på vandkunsten, strømmen tilsluttes, og så er der vand i boligen, i haven, på altanen, i stuen, i havestuen, i gårdhaven, ved indgangspartiet - eller f.eks. på kontoret eller andet sted i virksomheden.
Alle vores fontæner af polyresin har mange unikke detaljer og bliver leveret samlet inkl. alt tilbehør, så vandfontænen er lige til at sætte op på 5 minutter.
Vores fontæner i polyresin er godkendt til både udendørs og indendørs.

Vandkunst i granit:

Hos Havehobby.dk har vi også flotte vandkunst i granit. Det er flot vandkunst i naturmaterialer. Vores vandfontæner i granit fås i mange udgaver og spændende udformninger, så der er lidt til enhver smag. Vores vandkunst i granit leveres som en samlede pakkeløsning med alt inkl. Til udendørs brug kan man dels vælge en balje som kan nedgraves, så man kan få vand i haven, eller alternativt en flot dekorativ kasse, som fontænen kan stilles på. Disse flotte dekorative kasser anvendes også hvis man skal bruge vandfontænen indendørs eller på f.eks. terrassen eller altanen. Disse fontæner i granit, giver vandstenen en naturlig overflade og vandstenen er nem at vedligeholde. Vandkunst i granit er også nemme at opsætte og håndtere idet vægten kun ligger på 30 til 60 kg afhængig af modellen. Der hældes blot vand på vandstenen, strømmen tilsluttes, og så er der rislende vand i boligen - på altanen, i haven, i stuen, i havestuen, i gårdhaven, ved indgangspartiet - eller i virksomheden - i receptionen eller på kontoret.

Udendørs- og indendørs vandfontæner:

På Havehobby.dk finder du et stort og spændende udvalg af fontæner i let og holdbart materiale til indendørs og udendørs brug.
Vandfontæner skaber både bedre indeklima og bedre velvære ved indendørs brug af vores fontæner. Er du allergiker kan fontæner f.eks. opfange en stor del af husstøvet. Det rislende vand har også en god afstressende effekt. Ved en vandfontæne er det nemt at få vand i dine omgivelser eller vand i haven. Vores vandfontæner kommer som en samlede pakkeløsning, med alt hvad du skal bruge og kræver kun påfyldning af vand og strøm til pumpen. Vandfontænen leveres med indbygget vandtank med recirkulation og pumpen kan indstilles til den ønskede vandgennemstrømning.
Indendørs og udendørs vandfontæner skaber et hyggeligt, dejligt og harmonisk inde miljø. En udendørs og indendørs fontæne er et hyggeligt, flot og dekorativt stykke vandsten, som man kan have stående over hele huset, virksomheden eller haven. Du behøver ikke fastlåse dig for en bestemt placering – de er nemme at flytte rundt. Alle vores indendørs og udendørs vandfontæner leveres med ledning, og kan let flyttes rundt i hjemmet, på kontoret eller haven - hvor det passer bedst. Vandfontænen kan derfor også tages med udenfor i haven eller på terrassen, når vejret er fint. Vandfontænen kræver blot tilslutning til strøm og påfyldning af vand.

Generelt om fontæner:

Vores fontæner kræver minimal vedligeholdelse. Et lille tip til specielt de varme og lange sommerdage er, at hælde lidt algerens og evt. lidt lugtfri eddike i vandet. På den måde undgås alger, kalkstriber og lugtgener. Fuglene som drikker vand fra fontænen skades ikke af det.
Sørg desuden for, at igangværende pumper aldrig løber tør for vand. Vi anbefales at skifte vand med jævne mellemrum på en varm sommer.
Husk desuden at tømme udendørs fontæner for vand i perioder med frost. Vand udvides når vandet fryser og det kan ødelægge både pumpen og vandtanken.
Uanset om man anvender fontæner inde eller ude, skaber det en fantastisk stemning både visuelt og mentalt, kombineret med den afstressende komfortable lyd af rendende rislende vand.
Alle vandkunst fra Havehobby.dk leveres med Dansk brugsanvisning, ledning, filter, pumpe, vandtank og 2 års reklamationsret.